27 de març del 2012

Aquesta setmana només hem fet classe dimarts perquè se suspenen les classes de dijous a causa de la vaga general.

Vam dedicar tota la classe a escoltar i a analitzar les cançons que havíeu de preparar en clau dialectal: L'allioli, Al mar!, Calgary 88 i Carreronet. Els pressupostos i El que diuen els arbres les treballarem quan tornem de la Setmana Santa. 

Recordeu que no tornem a tenir classe fins al dia 10 d'abril. Això vol dir que teniu més d'una setmana que hauríeu d'aprofitar per estudiar: l'examen s'acosta i hem après moltes coses noves.

Teniu dues tasques obligatòries i una d'optativa.

El dia 29 de març m'heu d'enviar l'examen model abans de la mitjanit. Feu-lo mirant els apunts i consultant diccionaris. L'heu de fer tot excepte el text argumentatiu i el primer resum (el resum del text medieval sí que l'heu de fer).

A la tornada de Setmana Santa ens quedaran set classes abans de l'examen oficial. La primera la dedicarem a les dues cançons que no vam poder treballar i a tancar el bloc de sociolingüística. Les altres sis les aprofitarem per revisar temari. Perquè sigui una revisió personalitzada, m'heu d'enviar un correu amb propostes de temes que voleu treballar més. N'acceptaré fins al 02 d'abril.

Finalment, us enviaré uns exercicis optatius.

Que tingueu unes bones vacances de Setmana Santa!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada