20 i 22 de març del 2012

Dimarts dues companyes van fer les presentacions que faltaven sobre història de la llengua: el noucentisme i el modernisme. Els materials que van preparar perquè pugueu estudiar ja us els he enviat.

A continuació, un company va explicar-nos l'últim tema de lèxic que faltava per veure: dormir, adormir, adormir-se.

Vam acabar la classe escoltant i comentant el text oral de Ceret, és a dir, del català septentrional (Catalunya del Nord).

De deures per dijous només havíeu d'estudiar dialectologia. Per dimarts de la setmana vinent heu de preparar el comentari sobre la cançó que ja us he enviat. El que heu de fer és comentar els trets dialectals que hi detecteu.

Dijous va venir el Natxo Sorolla a fer-nos una classe extraordinària sobre sociolingüística. Quan m'enviï el PPT que va preparar us el faré arribar.

AVÍS IMPORTANT

Dijous 29 de març se suspenen les classes per precaució atès que hi ha una vaga general. Per compensar les dues hores vam quedar que haureu de fer el model d'examen que us vaig enviar fa temps (tot, excepte el primer resum i l'argumentatiu. El resum del text medieval sí que l'heu de fer). Me l'haureu d'enviar abans de les dotze de la nit de dijous.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada